Automation

Kommunicera enkelt med medarbetare, näringsliv och invånare

Med Ungapped sköter du era events, e-postmarknadsföring, sms-kampanjer och enkäter i en och samma plattform.

Avtal

Vi värnar om kollektivavtal

För oss är det en självklarhet att våra anställda har kollektivavtal och att vår arbetsplats kännetecknas av schyssta villkor.

Vi tar GPDR på allvar

Vi erbjuder kommunikationslösningar som säkerställer samtliga användares personliga integritet.

”Skräddarsydda eller färdiga mallar för nyhetsbrev inom offentlig sektor – enkelt och effektivt med Ungapped”

Vill du skapa imponerande nyhetsbrev inom offentlig sektor? Att använda vårt mall-bibliotek är snabbt och enkelt. Välj en färdig nyhetsbrevsmall som tilltalar dig och redigera den efter dina önskemål. Men om du vill ha något helt unikt och anpassat till din kommun, region, myndighet eller förvaltning, kan vi skapa en skräddarsydd nyhetsbrevsmall exklusivt för dig. Vi tar hänsyn till dina önskemål och behov, och skapar en design som speglar er identitet på bästa sätt. Med en skräddarsydd mall kommer dina nyhetsbrev att sticka ut och fånga mottagarnas uppmärksamhet.

Vi vet att det är viktigt för offentlig sektor att vara synlig och kommunicera effektivt med medborgarna. Dra nytta av vårt mall-bibliotek eller få en skräddarsydd mall som lyfter fram ert varumärke och hjälper er att kommunicera era budskap på ett engagerande sätt.

Ta del av vårt inspirationsgalleri

Nyhetsbrevsmall

”Med Ungapped går det fort att tänka nytt”

Örnsköldsviks kommun har under coronapandemin gått över till veckovis kommunikation mot kommunens företagare.
De använder även Ungapped till inbjudningar, eventhantering och enkätundersökningar.

Victoria Säker och Charlotte Westberg, Örnsköldsviks kommun

Victoria Säker och Charlotte Westberg, Örnsköldsviks kommun

Örnsköldsviks kommun vill göra det enkelt att vara företagare i Örnsköldsviks kommun och arbetar för att ännu fler företag ska kunna utvecklas och etablera sig här. Det är viktigt att snabbt kunna kommunicera med och nå många verksamma.  I februari 2020  bytte tillväxtavdelningens näringslivsenhet på Örnsköldsviks kommun till Ungapped efter att tidigare ha arbetat med en annan systemleverantör.

– Vi gör både nyhetsbrev, events och enkätundersökningar mot våra målgrupper, säger Victoria Säker, näringslivsutvecklare och Charlotte Westberg, marknadsförare som arbetar med kommunikation på olika sätt på Örnsköldsviks kommun.

Både Victoria Säker och Charlotte Westberg är nöjda med bytet.

– Dels får vi ett helt annat bemötande från Ungapped. Våra krav och synpunkter beaktas och åtgärdas snabbt. Sedan är supporten väldigt trevlig och lyhörd och hjälper oss kontinuerligt att upptäcka hur vi kan använda verktyget så smart som möjligt.

– Möjligheterna till variation är större; att lätt ändra utseendet själva och att inte bara göra nyhetsbrev utan även inbjudningar med anmälan osv, i det förra systemet ingick det bara ett nyhetsbrev.

En av de stora fördelarna med Ungapped är enligt Victoria Säker och Charlotte Westberg att det är enkelt att använda.

– Vi fick hjälp att göra en grundmall, sedan kan vi själva utgå från den och göra variationer för olika typer av nyhetsbrev. Det är så pass enkelt att variera utifrån grundmallen att det hjälper oss att skapa innehåll snabbare.

Detta kom väl till pass när coronapandemin svepte in över landet under mars 2020.

– I samband med coronapandemin bestämde vi oss för att gå över till veckovisa utskick istället för månadsvis som vi gjort tidigare, säger Victoria Säker. I och med att Ungapped är så lätt att använda är det mycket lättare för oss att förändras och tänka nytt när verkligheten kräver det.

Örnsköldsviks kommun har 56 000 invånare. Det är en företagartät kommun med 2600 företag. Örnsköldsviks kommun använder Ungappeds Enterpriselösning där support och designstöd ingår.

Vi har många nöjda användare inom offentlig sektor

Allt du behöver för din digitala kommunikation

Med Ungapped får du tillgång till en kraftfull digital kommunikationsplattform. Vårt team finns alltid nära till hands för att hjälpa dig lyckas med din kommunikation.

Skapa och skicka
e-postkampanjer

Skapa email som du vill ha dem. Utgå från våra färdiga mailmallar och bilder eller skapa enkelt egna utifrån ditt varumärke.

Punkter

Skapa undersökningar och enkäter

Gör bättre kundundersökningar och medarbetarundersökningar med vårt verktyg.

Skicka SMS till din målgrupp

Skapa effektiva kampanjer och nå din målgrupp snabbt via sms.

Hantera events och inbjudningar

Skapa engagemang innan, under och efter ditt event med vår plattform.

Kontakta oss för gratis rådgivning kring er kommunikation!

Ring oss på 08-410 413 13 eller maila sales@ungapped.com för att boka ett möte.

Ta din marknadsföring till nästa nivå