Dölj knapp ”Avboka” i avbokningsbekräftelsen.

2022-09-14

Detta omfattar endast en äldre version av bekräftelsemail som kopplats till ett event. I den äldre versionens mail visas knapp ”Avboka” i eventets (standard) ”Avbokningbekräftelse”  som automatiskt skickas till deltagare som avanmäler sig.

Dvs har man tidigare kopierat ett standard bekräftelsemail (av en äldre version) visas knappen ”Avboka”  i mailet som bekräftar din avanmälan. Vilket inte behövs då avanmälan redan gjorts.
(Omfattar endast standard bekräftelsemail skapade före 16 Juni 2022, senare skapa mail är knapp ”Avbokat” automatiskt dold i avbokningsbekräftelse).

Gör så här för att dölja knapp ”Avboka” i ett äldre standard mail i ett eventets avbokningsbekräftels.

1. Öppna eventet.
  2. Välj flik ”Kommunikation” i eventet.
  3. Klicka på namnet på bekräftelsemailet -> så att statistik sida visas.
  4. Klicka på ”Redigera” uppe i den övre grå menyn på statistik sidan.
  5. Markera knapp ”Avboka” i utsicket.
  6. Välj ”Avancerat” i meny till höger.
    Under Dynamiska inställningar anger du i fälten:
    A) Property: RecipientData.ParticipantStatus
    B) Operation: är inte lika med
    C) Värde: Cancelled
  7. Stäng och Spara

Dölj Knapp Avboka i avanmälningsbekräftelse

Prova att anmäla och avanmäla dig själv till eventet för kontroll att det har uppdaterats korrekt i bekäftelsemailet när det skickats till din inkorg.