Gratis bildbehandlingsprogram

2022-04-12

Ungapped
Det finns ett bildredigeringsprogram inbyggt i Ungapped som kan beskära, förstora/förminska, rotera, spegelvända och lägga in text i bilder.
Det kan dock inte hantera lager och mer avancerad bildredigering.

Adobe Photoshop
Ett bra bildbehandlingsverktyg som du kan göra professionell bildredigering med är Adobe Photoshop. Programmet är dock inte gratis, därför finns ett par alternativ som väl fyller de funktioner du behöver för att redigera bilder för dina nyhetsbrev.

Pixlr.com
Gratis bildredigeringsprogram. Du behöver inte installera något program på din dator. www.Pixlr.com/editor

Paint.NET
Gratis bildredigeringsprogram du laddar hem och installerar på din dator. www.getpaint.net

GIMP
GIMP är ett gratis bildredigeringsprogram du laddar hem och installerar på din dator. www.gimp.org

Google+
Du som har ett gmail-konto kan kostnadsfritt ansluta dig till Google+ där du kan redigera bilder.