Streckkod: Swish

OBS! Videon har ljud.
Klicka på ikonen nere till höger för att se filmen i helskärmsläge!

1. Drag in Streckkods-blocket någonstans i mailet
  2. Klicka på Ersätt under streckkoden i höger-spalten
  3. Välj Swish
  4. Ange ditt Swish-nummer/mobilnummer, summan samt ev meddelande.
    Observera att Swish-numret/mobilnumret måste vara ett svenskt nummer och ska anges utan +46.
    Du kan välja om mottagaren ska kunna ändra summan och meddelandet, eller om dessa fält ska vara låsta.
  5. Klicka på den turkosa Infoga-knappen
  6. Spara mailet.
  7. Mottagaren som får mailet öppnar Swish-appen i sin mobiltelefon och scannar Swish-koden.
    Swish-kod i mail

TIPS

1. En streckkod är en bild, och bör således ha en alternativ text!
    2. Om mottagaren öppnar mailet i en mobiltelefon blir det omöjligt för mottagaren att scanna streckkoden med mobilen :). Därför kan du gömma streckkoden om mottagaren öppnar mailet i en mobiltelefon »