Påminnelse: till ännu inte anmälda

2021-05-31

Skicka mail-påminnelse till de som fått en inbjudan till eventet men ännu har inte tackat ja eller nej eller avbokat

Filmen har ljud!
Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

1. Öppna eventet
  2. Gå till Kommunikation i vänster-spalten
  3. skapa påminnelsemailet till ditt event

4. I det här fallet vill du ju påminna de personer som tidigare fått en inbjudan, men som ännu inte tackat ja/nej eller avbokat, så välj Påminna.
    Finns det en speciell eventpåminnelse-mailmall på ditt konto kan du välja ”Skapa eget utskick”, annars väljer du Använd standardmall.

5. Det skapas nu ett påminnelsemail som automatiskt hämtar data dynamiskt från eventet (datum/tid/plats/logga/herobild etc). Detta mail är automatiskt kopplat till rätt segment = rätt mottagare, dvs de personer som fått en inbjudan men som ännu inte tackat ja/nej eller avbokat.
  6. Klicka på mailets ämnesrad, (önskar du göra några eventuella ändringar i mailet kan du göra det), och skicka ut påminnelsemailet, eller schemalägg det till att skickas senare.
    Schemalägger du mailet till att skickas senare så är det de personer som vid utskickstillfället finns i segmentet som kommer att få påminnelsemailet. (Alltså inte de personer som vid schemaläggningstillfället finns i segmentet.)