Påminnelse: till ännu inte anmälda

Just nu är påminnelse-funktionen ännu INTE en del av event-verktyget. (Det kommer.)
Detta innebär att du idag måste sköta ev påminnelser manuellt.

Skicka mail-påminnelse till de som fått en inbjudan men ännu inte tackat ja eller nej

Filmen har ljud!
Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

1. Öppna eventet
  2. Gå till Anmälningsformulär i vänster-spalten
  3. Öppna anmälningsformuläret genom att klicka på dess namn
  4. Klicka på Källor (mittenfliken) överst
  5. Klicka på knappen Se alla som inte svarat på enkäten
  6. Exportera till Ny lista
  7. Ge kontaktlistan ett bra och logiskt namn, tex ”Påminnelse – ”platser kvar” till ”Eventets namn”.
  8. Nu måste du tyvärr göra en manuell handpåläggning och för hand plocka bort de deltagare som har status ”Tackat nej” från kontaktlistan.
    1. Öppna eventet igen
    2. Gå till Gästlista i vänster-spalten
    3. Filtrera på status = Tackat nej
    4. Dessa kontakter som tackat nej måste du manuellt plocka bort från kontaktlistan.
  9. Öppna eventet igen, och gå till fliken Inbjudningar i vänster-spalten.
  10. Skapa ytterligare ett inbjudningsmail. (Ja, det låter fel, men gör så.)
  11. Koppla ihop påminnelse-mailet med din kontaktlista.
  12. Skicka ut!
  13. Mailstatistiken för ”platser kvar”-mailet hittar du inne i eventet, under Inbjudningar.