Kopiera enkät/enkätmall till annat konto

2023-10-02

Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

Du kan antingen klistra in hela enkäten, bara frågorna, eller bara designen.

OBS! För att kunna kopiera en enkät/enkätmall till ett annat konto måste du ha tillgång till båda kontona.

kopiera enkät mellan Ungapped-konton

1. Öppna den enkät eller enkätmall som du vill kopiera till ett annat Ungapped-konto. (Öppna enkäten i redigeringsläge.)
  2. Öppna Inställningar (kugghjulet) i höger-spalten och gå där till Avancerat-fliken
  3. Klicka på Kopiera-knappen under ”Kopiera & klistra in”
  4. Logga in på det konto dit du vill kopiera enkäten/enkätmallen
  5. Skapa en ny enkät (utgå ifrån vilken enkätmall som helst, det spelar ingen roll)
  6. Öppna Inställningar (kugghjulet) i höger-spalten och gå där till Avancerat-fliken
  7. Klicka på Klistra in-knappen under ”Kopiera & klistra in”
  8. Välj det du önskar klistra in
  9. SPARA.