Nyckelord

2020-06-05

Om en person skickar ett sms som innehåller din unika kontokod1 samt ett nyckelord till ett visst mobilnummer2 läggs personens mobilnummer in i en viss kontaktlista på ditt Ungapped-konto.

EXEMPEL
Du sätter in följande annons i tidningen: ”Brukar du glömma att ställa fram soptunnan? Sms:a ”Foretag SOPBIL till +46700861012” så får du en sms-påminnelse kvällen innan sopbilen kommer”.
Foretag = den unika kontokoden – behövs för att Ungapped ska veta vilket Ungapped-konto mobilnumret ska läggas in i.
SOPBIL = nyckelordet – behövs för att Ungapped ska veta vilken kontaktlista på kontot mobilnumret ska läggas in i.

1. Din unika kontokod ser du om du skapar ett nytt sms – då står det förifyllt i textrutan ”Avreg. sms:a kontokod OUT”. Du ser också kontokoden när du skapar nyckelordet. Känner du dig osäker – kontakta Ungappeds support.
OBS! Du kan inte själv ändra kontokoden. Vill du ändra kontokoden måste du be Ungappeds support att hjälpa dig.

2. Du har sex mobilnummer att välja mellan, för sex olika länder:
Sverige: +46700861012
Norge: +4759442508
Danmark: +45923753645
Finland: +3584573950743
USA: +12677134200
Storbritannien: +447860041397

Behöver du ett annat land? Kontakta oss!

OBS! Filmen har ljud.
Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

GÖR SÅ HÄR

1. Skapa kontaktlistan som kontakterna ska läggas in i och ge din kontaktlista ett bra namn
  2. Klicka på Sms uppe i den svarta listen
  3. Klicka på Hantera nyckelord uppe till höger
  4. Skapa nyckelordet (max åtta tecken) och välj den kontaktlista kontakterna ska läggas in i
  5. Klicka på den turkosa Lägg till-knappen
  6. Klart! Nu föreslår jag att du testar att det funkar 🙂