Schemalägga ett sms

2023-07-31

När du är klar med sms:et (dvs gett sms:et ett namn, skrivit sms:et, angett mottagarelista/-or, angett avsändare, eventuellt angett en prenumeration och eventuellt gjort ett prov-sms):

1. Klicka på den rosa Räkna ut kostnaden-knappen
  2. (Fyll ev på saldo om pengar saknas för att kunna skicka sms:et)
  3. Aktivera Schemalägg utskick och välj utskicksdatum och utskickstid
  4. Klicka på den rosa Tryck och håll ned för att schemalägga-knappen.

Nu har sms:et flyttats till fliken Schemalagda och kommer att skickas ut det datum och tid du angett.
Du behöver INTE ha din dator igång vid den tidpunkten för att sms:et ska skickas.

Vill du avbryta/redigera ett schemalagt sms går det att göra.

Klicka på ikonen till höger på filmen för att öppna filmen i helskärmsläge.