Skapa egen enkätmall

2023-10-02

spara egen enkätmall

1. Skapa en ny enkät genom att klicka på Skapa uppe i den svarta listen och utgå antingen från en av våra gratis-mallar, eller kopiera en tidigare skapad enkät

ELLER

Öppna en befintlig enkät (utkast, schemalagd, pågående eller avslutad spelar ingen roll).

2. Designa som du vill (lägg förslagsvis in företagets logga och gå till Design i höger-spalten för att göra designinställningar, tex bakgrundsfärg, bakgrundsbild, bredd på enkäten, typsnitt, fontstorlek, länkfärg, textfärg, knapp-utseende)
  3. Klicka på Spara som mall i höger-spalten.
Dessa inställningar följer med när du skapar ett ny enkät baserad på en enkätmall:

• Titel (men titeln på den nya enkäten får prefixet ”Kopia av -”)
  • Taggar
  • Villkor
  • Dimensioner
  • Koppling till fält i databasen
  • Bekräftelse-mejl och bekräftelse-sms
  • Inställningar för ”Lägg till respondent i kontaktlista/-or”
  • Inställningar för att skicka e-postnotifikationer
  • Inställning för ”Skicka vidare respondent”

Enklare sagt – allt kopieras utom beskrivningen. 🙂