Vilka är Ungapped? | Ungapped

Vilka är Ungapped?

Ungapped har utvecklats från en liten svensk e-postleverantör till att vara en global marknadsplattform.

Vi är stolta över att kunna erbjuda integrerade verktyg som ger dig möjlighet att skapa exceptionella kundupplevelser.

Oscar Uribe

Oscar Uribe

Founder / Chief Executive Officer

Oscar är inte bara vår chef, han är också hjärnan bakom Ungapped. Med en bakgrund inom IT-arkitektur och webbstrategi har han byggt både plattformen och företaget från grunden. Han är den som bestämmer när vi tar glasspauser.

Zandra Preston

Zandra Preston

Head of Customer Experience

Om det finns någon som kan allt om vår plattform är det Zandra. Hon känner våra kunder och deras behov och kämpar med näbbar och klor för att få utvecklarna att fixa det som efterfrågas.

Oscar Jonsson

Oscar Jonsson

Head of Design and UX

Visst har vi en snygg webb? Och en lättanvänd plattform? Det är tack vare Oscar. Han lyssnar på våra idéer, använder de bra och struntar i de dåliga och av dessa skapar han något som ser, känns och funkar fantastiskt.

Daniel Rydén

Daniel Rydén

Lead Developer

Stefan De Geer

System Developer

Stefan började hos oss som en praktikant och såg på allt med nya ögon, sedan dess är han fast. Hans förmåga att lösa problem och hans skills inom kodning gör honom till en stor tillgång i vårt team. Dessutom har han alltid roliga YouTube-klipp i rockärmen när situationen tillåter.

Doris the dog

Doris

Head of Security

Vår håriga vän som patrullerar kontoret för att se till att vi arbetar (och kanske för att få en och annan kram). Hon är duktig på att uppmärksamma oss på om någon främling äntrar kontoret eller om fåglar flyger utanför fönstret.

Vårt uppdrag

Vi vill överbrygga klyftan mellan marknadsföring och försäljning och skapa verkligt exceptionella kundupplevelser, oavsett var i kundresan kunden befinner sig.

Framtiden

När vi skapade Ungapped var vårt mål att tillgodose ALLA behov som våra kunder har för att kunna utveckla sitt företag och öka sin försäljning.

Vi förstod att våra kunder behövde verktyg för att skicka ut mail, nyhetsbrev, inbjudningar, skapa anmälningsformulär, enkäter och skicka sms, och allt i en och samma smidiga plattform. Så då byggde vi det.

Vår filosofi är att kombinera expertis med att lyssna till vad våra kunder EGENTLIGEN vill ha. Vi erbjuder ett bättre alternativ än röriga en-apps-lösningar.

Ta din marknadsföring till nästa nivå Testa gratis

Lyckas med dina kundupplevelser

Få vårt nyhetsbrev och ta del av tips, tricks och nyheter.