Ange prenumeration för mailutskick

2021-09-14

Om du/ni skickar flera slags mail kan ni använda er av prenumerationer. Detta betyder att om någon väljer att avanmäla sig från era framtida mailutskick kan hen då antingen välja att avanmäla sig från samtliga mail som skickas från ert Ungapped-konto, eller bara avanmäla sig från framtida mail som tillhör en viss prenumeration.
Personen kanske till exempel gärna vill ha era nyhetsbrev, men vill inte få era eventinbjudningar.

• Öppna mailutskicket
  • Öppna Inställningar (kugghjulet) i höger-spalten 1
  • Välj prenumeration i dropdown-listan 2
    ELLER
    skapa ny prenumeration genom att klicka på Skapa ny-knappen.

ange prenumeration/kategori för ditt mail