Ange prenumeration för mejlutskick

2023-09-12

Om du/ni skickar flera slags mejl kan ni använda er av prenumerationer. Detta betyder att om någon väljer att avanmäla sig från era framtida mejlutskick kan hen då antingen välja att avanmäla sig från samtliga mejl som skickas från ert Ungapped-konto, eller bara avanmäla sig från framtida mejl som tillhör en viss prenumeration.
Personen kanske till exempel gärna vill ha era nyhetsbrev, men vill inte få era eventinbjudningar.

• Öppna mejlutskicket
  • Öppna Inställningar (kugghjulet) i höger-spalten 1
  • Välj prenumeration i dropdown-listan 2
    ELLER
    skapa ny prenumeration genom att klicka på Skapa ny-knappen.

ange prenumeration/kategori för ditt mejl