Dölj Ungappeds gratis-mallar

2024-05-06

Du som har ett BASIC-abonnemang kan inte dölja Ungappeds gratis-mallar.

OBS! Filmen har ljud.
Klicka på ikonen längst nere till höger för att öppna filmen i helskärmsläge.

Detta är en perfekt funktion när du vill hindra dina kollegor från att välja andra mallar än företagets brandade mallar.
Att dölja Ungappeds gratis-mallar för mejl och enkät gör du inne på kontoinställningarna.

1. Klicka på ditt eget namn längst nere i den svarta vänster-marginalen
  2. Klicka på kontonamnet
  3. Gå till Inställningar under Konto
  4. Välj vad som ska döljas (e-postmallar och/eller enkätmallar)
  5. Spara.

dölj Ungappeds gratismallar