Dölj designknappen och designinställningar

2024-05-08

”Dölja design” ingår för dig som har Enterprise-abonnemang eller har köpt till denna funktion.
Vill du också ha funktionen? Hör av dig till support@ungapped.com.

OBS! Filmen har ljud.
Klicka på ikonen längst nere till höger i filmen för att se filmen i helskärmsläge.

1. Klicka på ditt eget namn längst nere i den svarta vänster-marginalen
  2. Klicka på kontonamnet
  3. Gå till Kontoanvändare
  4. Öppna fliken Roller och behörigheter
  5. Skapa en ny roll och ge rollen ett bra namn (eller uppdatera en befintlig roll)
  6. Sätt Designinställningar till ”Inga” (du hittar detta längst ner i listan)
  7. Klicka på ”Spara ändringar”-knappen längst ner i dialogrutan.
  8. — Nu när rollen är skapad ska du tilldela rollen till kontoanvändare. —

9. Växla till Användare-fliken
  10. Ge rätt kontoanvändare denna roll genom att välja rollen i rull-listan.

inställningar för att dölja design

tilldela användare rollen