Nya Boendet

Ungapped är ett kreativt verktyg med skön miljö att jobba i

Av Therese Tullgren | therese.tullgren@ungapped.com

Nya Boendet är en marknadsplattform som erbjuder en heltäckande tjänst för bostadsutvecklare och fastighetsägare, som inkluderar marknadsföring i Sveriges största digitala medier. På så vis når de likväl aktiva som passiva bostadssökare för matchning av bostäderna.

Nya Boendet lanserades i våras (2023) med ca 25 000 rikstäckande bostäder med syftet att matcha dem med bostadssökare. Sedan ett år tillbaka är de kunder till Ungapped och använder plattformen månatligen för att kommunicera med sina kunder och användare. Verktygen de främst använder är Nyhetsbrev, enkäter och event.

Monika Pirslin

Fotograf: Kimberly Hero

– Ungapped är enkelt, smidigt och snyggt. Det är ett verktyg som verkligen satt sin prägel på hur vi når ut till våra användare och potentiella kunder. Dess användarvänlighet och kreativa miljö har gjort det till en favorit hos oss.

Vi har testat de flesta systemen på marknaden och tycker att Ungapped är det mest kreativa med skönast miljö att jobba i.

Jag har varit kund till Ungapped sedan 2018 och det finns ingen annan plattform som möter mina behov och önskemål som Ungapped.

Ungapped erbjuder också jättebra service via supporten och dessutom har deras rapportering varit en stor tillgång för oss när vi mäter de KPI: er vi fokuserar på säger Monika Pirslin, grundare och VD på Nya Boendet.

Generellt har Nya Boendet väldigt högt engagemang hos användarna och kunderna när de använder verktygen i Ungappeds plattform. De har lagt mycket fokus på att skapa en nära dialog med sina användare.

Genom att använda verktygen i Ungapped kan de kommunicera effektivt och på ett engagerande sätt hjälpa användarna att hitta till sitt nya boende, bland de 25 000 rikstäckande bostäderna de presenterar på nyaboendet.se. Att vara opartiska och kunna guida sina användare bland alla rikstäckande bostäder har verkligen varit en nyckel till användarna och kundernas engagemang.

De har en tydlig dialog med sina användare vilket givetvis skapar högre engagemang som alltid är värdefullt.

På vilket sätt har eller kommer verksamheten utvecklats nu när ni använder Ungapped?

– Vi ser fram emot att integrera Marketing Automation i vår strategi. Vi tror att det kommer att ta vårt engagemang och konverteringar till nästa nivå. Att fortsätta skapa en nära dialog och erbjuda enastående service till våra användare är vår högsta prioritet säger Monika.

Nya Boendet skapades ur ett behov av att samla alla nyproducerade bostäder på marknaden. Behovet är uppfyllt då de idag redan är de marknadsledande med nya bostäder i samtliga boendeformer. Syftet är enkelt – matcha bostadssökare med bostäderna.

Läs mer om de olika verktygen i Ungapped – nyhetsbrev, enkätverktyg och eventhantering

Registrera dig för ett gratis konto här.

Andra artiklar som kanske kan intressera dig.
Kundreferens: HRF
Kundreferens: Spritmuseum
4 st copywriting-tips för dina nyhetsbrev

Ta din marknadsföring till nästa nivå