Sammanställning E-postmarknadsföring

Sammanställning E-post- marknadsföring 2023-2024

Av Therese Tullgren | therese.tullgren@ungapped.com

Vad kul att du är intresserad av sammanställning e-postmarknadsföring 2023-2024.

Vi genomförde vår första internationella e-postmarknadsföringsundersökning 2021, som fick svar från marknadsförare över hela världen. Nu är vi tillbaka med nya perspektiv och ett fokus på att ta reda på hur marknadsförare och beslutsfattare närmar sig e-postmarknadsföring 2023 och 2024.

Nyckeliden var att få en heltäckande förståelse för aktuella teman inom e-postmarknadsföring. Den här gången ville vi ta reda på om beslutsfattare fortfarande ser e-postmarknadsföring som en viktig marknadsföringsmetod och om de fortsätter att investera i det, hur Al välkomnas inom e-post-marknadsföring, hur e-postmarknadsförare tar hänsyn till dataansvar och vad som ses. som de största möjligheterna och utmaningarna inom e-postmarknadsföring 2024- för att nämna några ämnen.

Det här är din biljett till nya insikter och ovärderlig kunskap. Njut av läsningen!

Ditt Nästa Steg…

Intresserad av e-postmarknadsföring?

Ungappeds expertteam och högpresterande servrar säkerställer att dina e-postmeddelanden når mottagaren snabbt och effektivt, vilket minskar risken för att de hamnar i spamfiltret. Vår erkända supporttjänst erbjuder personlig teknisk support via flera kommunikationskanaler för att säkerställa din framgång. För att optimera dina marknadsföringsinsatser kan du smidigt integrera vår marknadsföringsautomation med Ungapped Automation. Vi tillhandahåller ett brett utbud av färdiga integrationer och vårt team står redo att skräddarsy nya lösningar efter dina behov.”

Nu är det dags för dig att själv se alla fördelar med e-postmarknadsföring. Läs mer om Ungapped E-post

Utforska gärna Ungappeds plattform och tveka inte att kontakta våra experter på sales@ungapped.com för en djupare dialog om e-postmarknadsföring och hur du kan förbättra dina marknadsföringskampanjer.

Testa vår plattform. Registrera ett konto och utvärdera oss i 30 dagar. Klicka här.


Andra artiklar som kanske kan intressera dig.
10 metoder för att generera kunder från e-postmarknadsföring
Säkerställ att ditt nyhetsbrev ser likadant ut hos alla mottagare
Så skriver du nyhetsbrev som konverterar

Ta din marknadsföring till nästa nivå