Sammanställning MA 2023

Sammanställning Marketing Automation 2023

Av Therese Tullgren | therese.tullgren@ungapped.com

Vad kul att du är intresserad av sammanställningen för marketing automation 2023.
För tredje gången har vi granskat marknadsföringslandskapet genom vår internationella undersökning, och resultaten är lika spännande som alltid.
Upptäck hur marknadsförare världen över ser på marketing automation, vilka fördelar och utmaningar de stöter på, och vilka trender som formar framtidens marknadsföring.

Nyckelidén med denna undersökning var att gräva djupare in i hur marknadsförare över hela världen uppfattar konceptet marketing automation och att ta reda på vad som är de viktigaste fördelarna eller utmaningarna med marketing automation, hur etablerad automation är i organisationer och hur företag väljer att investera i marketing automation. Vi nådde också ut till marknadsförare som ännu inte har använt Marketing Automation för att ta reda på vad som hindrar dem från att komma igång.

Vi har inte bara pratat med dem som redan är på banan med marketing automation, utan också lyssnat på dem som ännu inte hoppat på tåget. Med insikter från 291 marknadsföringsproffs från Finland, Sverige, Frankrike och Förenade Arabemiraten får du en unik inblick i branschens puls.

Generellt sett fick vi reda på att marketing automation håller positionen som en av de mest värdefulla lösningarna för marknadsförare. Så, vad väntar du på?
Ladda ner sammanställningen och utforska världen av marketing automation med oss.

Det här är din biljett till nya insikter och ovärderlig kunskap. Njut av läsningen!

Ditt Nästa Steg…

Intresserad av marketing automation?

Många marknadsförare använder redan vår marketing automation lösning Ungapped Automation för att öka sin marknadsföring genom att skicka riktade meddelanden, förvandla leads till kunder och serva sina kunder bättre genom att ge en fantastisk kundupplevelse.

Vårt mål är att se till att våra kunder lyckas med marketing automation. Vi erbjuder mångsidig användarutbildning för alla våra lösningar, som webbseminarier och pedagogiskt blogginnehåll. Med vår hjälp får du ut det mesta av lösningen. Du behöver inte vara en marketing automationsexpert för att se resultat – du kan också lägga ut marketing automation till oss så gör vi handarbetet åt dig.

Nu är det dags för dig att själv se alla funktioner och fördelar med Marketing Automation. Läs mer om Ungapped Automation

Utforska gärna Ungappeds plattform och tveka inte att kontakta våra experter på sales@ungapped.com för en djupare dialog om marketing Automation och hur du kan förbättra dina marknadsföringskampanjer.

Testa vår plattform. Registrera ett konto och utvärdera oss i 30 dagar. Klicka här.


Andra artiklar som kanske kan intressera dig.
6 anledningar till varför du bör komma igång med mediebevakning
Vad är en bra klickfrekvens för e-postmarknadsföring (CTR)?
Varför är SEO viktigt? Vi går igenom grunderna för sökmotoroptimering

Ta din marknadsföring till nästa nivå