Bästa e-postmarknadsföringsverktyg

Tekpon har utsett 2023 års bästa
e-postmarknadsföringsverktyg

Av Therese Tullgren | therese.tullgren@ungapped.com

Ungapped har omnämnts i listan ”Top Email Marketing Software 2023” av marknadsplatsen för programvaror och system, Tekpon.

”Vi är superglada över att få detta erkännande som ett e-postmarknadsföringsverktyg designat för kommunikatörer och marknadsförare”, säger Therese Tullgren, ansvarig för marknadsföringen på Ungapped.

Tekpons kärnuppdrag är att hjälpa individer att fatta välgrundade programvarubeslut genom att tillhandahålla ärliga och exakta insikter om varje programvaruprodukt. Tekpons redaktionella bedömning är, ”Ungapped fungerar som en omfattande digital kommunikationsplattform. Med ett omfattande utbud av verktyg för e-post-marknadsföring, SMS-kampanjer, event hantering, kundundersökningar och Marketing Automation, erbjuder de den perfekta arsenalen för att engagera sig med publiken. Plattformen omfattar färdiga att använda e-postmallar och en användarvänlig dra-och-släpp-redigerare för att skapa e-postmeddelanden utan ansträngning. Dessutom levererar Ungapped funktioner som A/B-testning, schemaläggning och djupgående analyser för att finjustera kampanjer .”

”Vi är stolta över att erbjuda ett e-postmarknadsföringsverktyg som möjliggör skapandet av exceptionella kundupplevelser. Vår filosofi kretsar kring att blanda expertis med ett skarpt öra för våra kunders verkliga behov. Vi tillhandahåller ett överlägset alternativ till röriga marknadsföringsstackar med dåliga integrationer,” tillägger Oscar Uribe, VD för Ungapped.

Förväntningarna är höga på den kommande utvecklingen planerad till 2023. Våra produktförbättringar är redo att utöva ett ännu mer betydande inflytande på kommunikatörer och marknadsförare när de fortsätter att utöka sina digitala portföljer.

För mer information om Tekpons bästa verktyg för e-postmarknadsföring år 2023, vänligen se denna länk.

Ta din marknadsföring till nästa nivå