Papirfly och Ungapped

Papirfly presenterar sömlös integration med Ungapped

Av Therese Tullgren | therese.tullgren@ungapped.com

I en spännande utveckling för marknadsförings- och varumärkesproffs har Papirfly, den välkända plattformen för varumärkeshantering, meddelat en integration med Ungapped, den användarvänliga kommunikationsplattformen som är utrustad med olika marknadsföringsverktyg.

Detta partnerskap lovar att förbättra varumärkesenhetlighet och skapa en förbättrad användarupplevelse för både Papirfly- och Ungapped-användare.

En Hub för Marknadsföringsexcellens

Ungapped är en svensk digital kommunikationsplattform som tillgodoser olika marknadsföringsbehov, inklusive e-postmarknadsföring, SMS-kampanjer, evenemangshantering, undersökningar och marknadsföringsautomation. Plattformen hostas också på GDPR-kompatibla servrar. Den nya integrationen möjliggör för användare att enkelt hämta tillgångar från Papirflys lösning för digital tillgångshantering, Place, och integrera dem sömlöst i sina marknadsföringskampanjer i Ungapped.

Integrationen mellan Papirfly och Ungapped introducerar möjligheten att hitta, välja och hämta tillgångar från Place direkt inom Ungapped. Det här pluginet fyller gapet mellan varumärkeshantering och marknadsautomatisering, vilket gör det enklare än någonsin att upprätthålla varumärkesenhetlighet i marknadsföringsmaterial.

Hur integrationen gynnar användare

Sömlös tillgångshämtning: Användare av Ungapped kan nu sömlöst få tillgång till tillgångar som är lagrade i Place genom Papirflys integration. Detta effektiviserar arbetsflödet och säkerställer att marknadsföringsmaterial konsekvent följer varumärket.

Tidsbesparing: Med integrationen till Papirflys Place kan marknadsförare spara värdefull tid genom att eliminera behovet av att växla mellan plattformar. Denna strömlinjeformade process låter dem fokusera på att skapa engagerande marknadsföringsinnehåll och kampanjer som är i linje med varumärket.

Varumärkeskonsistens: Att bibehålla varumärkesenhetlighet är av högsta vikt för företag. Integrationen säkerställer att alla tillgångar som används inom Ungapped följer varumärkesriktlinjerna och främjar en sammanhängande varumärkesidentitet.

Förbättrad Användarupplevelse: Användare av båda plattformarna kommer att dra nytta av bekvämligheten med denna integration, vilket resulterar i en mer användarvänlig upplevelse och ökad produktivitet.

I en värld där varumärkesbyggande och marknadsföring är viktigare än någonsin representerar Papirfly-Ungapped-integrationen ett betydande steg framåt. Den ger företag möjlighet att hantera sitt varumärke med precision samtidigt som de effektivt genomför marknadsföringskampanjer. Med detta partnerskap kan användare se fram emot en framtid där varumärkesenhetligehet och marknadsautomatisering sömlöst samexisterar och slutligen driver framgång och tillväxt för deras organisationer.

 

Ta din marknadsföring till nästa nivå