Cinode+Ungapped Blogg

Cinode och Ungapped lanserar partnerskap för effektivare försäljning för konsultföretag

Av Therese Tullgren | therese.tullgren@ungapped.com

Cinode är den ledande plattformen inom Skills Management för konsultföretag och Ungapped är den globala marknadsplattformen som tar kundernas marknadsföring till nästa nivå.

Nu ingår bolagen partnerskap med en integration som förenklar bearbetning av  kunder och leads. 

Säkerhetsföretaget Basalt är en gemensam kund med stort fokus på pålitlig och kraftfull informationssäkerhet. Genom integrationen får de värdefulla insikter och ett komplett marketing automation-system.

Med integrationen får Cinodes och Ungappeds kunder effektivare försäljning och bättre kommunikation.

Ungapped är en digital kommunikationsplattform, med över 500 kunder i Sverige.

Ungapped hjälper företag att automatisera och effektivisera sin marknadsföring, försäljning och kundhantering. Genom att integrera alla kommunikationsverktyg gör Ungapped det möjligt för företag att kommunicera mer effektivt med sina kunder, spåra resultat och hantera alla sina försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter i en och samma plattform. Plattformen har verktyg för: E-post, Enkäter, Events, SMS, Omvärldsbevakning och Marketing Automation, alla med stöd av AI.

– Vi är stolta över att kunna erbjuda integrerade verktyg som ger en möjlighet att skapa exceptionella kundupplevelser. Vår filosofi är att kombinera expertis med att lyssna till
vad våra kunder EGENTLIGEN vill ha och vi erbjuder ett bättre alternativ än röriga marknadsstackar med dåliga integrationer säger Oscar Uribe, VD på Ungapped.

Ungappeds plattform driftas i Sverige och bygger inte på amerikanska molntjänster. 

Ungapped och Cinode har ingått ett partnerskap för att erbjuda en komplett lösning för företag som vill hantera både sin kompetensförsörjning och sin marknadsföring på ett effektivt sätt. Tillsammans kan Ungapped och Cinode erbjuda integrerade lösningar för CRM, mötesbokning och konsultverksamhet.

Integrationen möjliggör automatisk överföring av urval med kontaktuppgifter från Cinode till Ungapped. Detta möjliggör snabb och säker hantering av eventinbjudningar, mailutskick, sms och enkäter via Ungapped till rätt målgrupp.

Ett förväntat vanligt användningsområde är att skicka ut enkäter till konsulter som har varit på uppdrag, samt få in feedback från kunder för att förbättra sina tjänster och arbetsprocesser.

Förenklat så effektiviseras kommunikationen: Tagga – skicka – utvärdera.

– Vi är imponerade över Ungappeds vassa plattform och stolta över partnerskapet. Det ger våra gemensamma kunder möjlighet att på ett enklare sätt bearbeta leads men även få en bättre onboarding av medarbetare och kunder, säger Mattias Loxi, medgrundare och marknadschef på Cinode.

Cinode är den marknadsledande plattformen inom Skills Management, med tiotusentals användare i över 20 länder. Kunderna identifierar, visualiserar och matchar sin kompetens mot rätt utmaning – både inom och mellan företagen.

– Cinode har verkligen etablerat sig som den ledande plattformen för det dagliga arbetet i konsultföretag. Genom integrationen möjliggör vi nu även en komplett marketing automation-upplevelse för våra gemensamma kunder, säger Oscar Uribe, VD på Ungapped.

Säkerhetsbolag stärker arbetet genom integrationen

Bolagens gemensamma kund Basalt är ett av Sveriges främsta säkerhetsföretag med krav utöver det vanliga när det gäller system och plattformar. De arbetar med kunder med de högsta säkerhetskraven. Därför är pålitliga och robusta digitala verktyg en viktig del i deras dagliga arbete.

Basalt har länge använt Cinode för effektiv kompetens- och cv-hantering, matchning, beläggningsplanering samt som CRM. Genom att Cinode är certifierat enligt ISO 27001
uppfyller SaaS-tjänsten de högt ställda kraven inom informationssäkerhet, som omfattar sekretess, integritet, tillgänglighet och skydd av tillgångar.

Basalt valde Ungapped för att få en svensk leverantör med svensk drift för e-postmarknadsföring, SMS, eventhantering och marketing automation.

– Genom att integrera Ungapped med vårt CRM Cinode har vi skapat lead magnets, som givit oss värdefulla insikter och större effektivitet i det digitala leadsarbetet, säger
Andreas Collin, marknadschef på Basalt.

 

Ta din marknadsföring till nästa nivå