Ungapped AB förvärvas av det finländska SaaS-företaget Liana Technologies

Vill bli Nordens största leverantör för molnbaserade marknadsförings- och kommunikationstjänster

Ungapped har en ledande position på den svenska marknaden bland medlemsorganisationer, utbildningssektor, fastighetsbranschen och offentlig sektor och förväntas stärka Liana Technologies ställning som det mest pålitliga valet för e-postmarknadsföring och digital kommunikation i Sverige.

Liana Technologies har varit verksamt på den svenska marknaden sedan 2015 och har etablerat en position inom marknadsområden som legat utanför Ungappeds områden. Förvärvet av Ungapped förväntas därför komplettera och bredda Liana Technologies erbjudande och verksamhet i Sverige och Norden.

Med förvärvet utses Ungappeds grundare Oscar Uribe till VD för Liana Technologies svenska verksamhet.

”Vi är mycket glada över att ansluta oss till Liana-teamet i en tid av oöverträffade förändringar i marknadsföringslandskapet. Kombinationen av våra produkterbjudanden och olika marknadspositioner kommer att ytterligare förstärka och positionera oss som marknadsledande inom vår bransch och tillåta oss att växa ännu snabbare inom en betydligt bredare och större marknad än tidigare”, säger Oscar Uribe, VD för Ungapped.

”Att Ungapped går med i Liana-familjen är ett mycket viktigt steg för oss på vår resa mot att bli marknadsledande i Norden inom molnbaserade marknadsförings- och kommunikationstjänster. Vi är mycket glada över att vi har funnit en gemensam väg med Ungapped eftersom våra lösningar kompletterar varandra så väl. Vi kommer lära oss mycket av varandra och vi förväntar oss att växa tillsammans”, säger Samuli Tursas, VD för Liana Technologies.

Kort om Ungapped AB

Ungapped är ett SaaS-företag som tillhandahåller en plattform för digital kommunikation med verktyg för e-postmarknadsföring, enkäter och undersökningar, event management och SMS-marknadsföring. Företaget grundades 2006 av Oscar Uribe. Ungapped erbjuder även lösningar för marketing automation som gör det möjligt för kunder att bygga automatiserade processer och kommunikationsflöden. Företaget omsätter ca 10 miljoner kronor och har sitt huvudsäte i Stockholm. Mer information finns på www.ungapped.se.

Kort om Liana Technologies OY

Liana Technologies är ett internationellt SaaS-företag med över 15 års erfarenhet av att erbjuda marknads- och kommunikationsproffs högkvalitativ och användarvänlig digital marknadsförings- och kommunikationsteknik. Med kontor i sex länder och över 3 500 globala kunder är företaget en av de främsta leverantörerna av datadriven marknadsföringsteknik. Liana Technologies har sitt huvudsäte i Oulo, Finland. Mer information finns på www.lianatech.com.

 

För mer information kontakta:

Oscar Uribe, VD Ungapped AB och Liana Technologies AB
Tel 073-353 60 00, oscar.uribe@ungapped.com

Samuli Tursas, CEO Liana Technologies OY
Tel +358 40 513 5890, samuli.tursas@lianatech.fi


Av Oscar Uribe

oscar.uribe@ungapped.com

Oscar är grundare och VD på Ungapped och har 25 års erfarenhet av digital marknadsföring.

Gå tillbaka till bloggen

Ta din marknadsföring till nästa nivå