Automation

Kommunicera enkelt med dina medlemmar

Med Ungapped sköter du era events, e-postmarknadsföring, sms-kampanjer och enkäter i en och samma plattform. Vi arbetar med många medlemsorganisationer och vet hur man kommunicerar effektivt med målgruppen.

Avtal

Vi värnar om kollektivavtal

För oss är det en självklarhet att våra anställda har kollektivavtal och att vår arbetsplats kännetecknas av schyssta villkor.

Vi tar GPDR på allvar

Vi erbjuder kommunikationslösningar som säkerställer samtliga användares personliga integritet.  Därför har vi integrerat mot såväl Dynamics som Tellus så att dina medlemmars uppgifter är trygga.

”Ungapped är det mest prisvärda alternativet”

Byggföretagen bytte till Ungapped som ett led i moderniseringen av sina IT-plattformar och använder plattformen dagligen i kommunikation med sina medlemmar.

Anders Olsson, Byggföretagen

Anders Olsson, IT-ansvarig på Byggföretagen

Byggföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg-, anläggnings- och specialföretag verksamma på den svenska byggmarknaden.

– Vi skickar ut fyra olika nyhetsbrev till våra medlemmar, sedan gör vi events och undersökningar bland medlemmarna också. Vårt mest frekventa nyhetsbrev går ut till 9000 medlemmar och skickas veckovis, säger Anders Olsson, IT-ansvarig på Byggföretagen.

När Byggföretagen skulle modernisera sina tekniska plattformar under 2019 letade man efter ett modernt kommunikationsverktyg och genomförde en upphandling där tre aktörer kortlistades.

– Vi valde Ungapped för att det är så lättanvänt för slutanvändaren. Det är viktigt att det är lätt att skapa attraktivt innehåll eftersom det är flera personer inblandade i vårt kommunikationsarbete. Därutöver var det lätt att integrera Ungapped med våra medlemsregister och vår hemsida vilket gör att vi spar otroligt mycket tid på administration. Slutligen var priset en viktig faktor, Ungapped var det mest prisvärda alternativet.

Med hjälp av Ungapped har Byggföretagen kunnat konsolidera sina nyhetsbrev vilket har gjort arbetet mer effektivt – samtidigt som innehållet blir mer relevant för läsarna.

– Tidigare hade vi över tjugo olika nyhetsbrevsmallar, nu kan vi istället styra innehållet i samma utskick baserat på till exempel i vilken av våra regioner mottagaren befinner sig, det gör det mycket lättare att vara relevant utan att vi behöver ha en uppsjö av olika kontaktlistor och utskick.

Byggföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med 3700 medlemsföretag. Byggföretagen använder Ungappeds enterpriselösning där integrationer, kontaktperson och support ingår i priset.

Vi har många nöjda användare bland medlemsorganisationer

Allt du behöver för din digitala kommunikation

Med Ungapped får du tillgång till en kraftfull digital kommunikationsplattform. Vårt team finns alltid nära till hands för att hjälpa dig lyckas med din kommunikation.

Skapa och skicka
e-postkampanjer

Skapa email som du vill ha dem. Utgå från våra färdiga mailmallar och bilder eller skapa enkelt egna utifrån ditt varumärke.

Punkter

Skapa undersökningar och enkäter

Gör bättre kundundersökningar och medarbetarundersökningar med vårt verktyg.

Skicka SMS till din målgrupp

Skapa effektiva kampanjer och nå din målgrupp snabbt via sms.

Hantera events och inbjudningar

Skapa engagemang innan, under och efter ditt event med vår plattform.

Kontakta oss för gratis rådgivning kring er kommunikation!

Ring oss på 08-410 413 13 eller maila sales@ungapped.com för att boka ett möte.

Ta din marknadsföring till nästa nivå