Infoga länk

2023-09-12

Att länka till artiklar på din hemsida/webshop eller undersidor istället för att skriva all text i nyhetsbrevet är bra. Förutom att mailet blir kortare och därmed mer lättläst, kan du se exakt vilka nyheter och artiklar dina mottagare är intresserade av eftersom du i statistiken ser antal klick på respektive länk.

infoga länk i mailet

Länka till webbsida

1. Markera det block där texten finns som ska bli en länk
  2. Markera de ord/meningar som ska bli en länk
  3. Klicka på ”Infoga länk”-ikonen
  4. Skriv in url:en och Infoga

Länka till e-postadress

1. Markera det block där texten finns som ska bli en e-postlänk
  2. Markera den e-postadress eller de ord/meningar som ska bli en e-postlänk
  3. Klicka på ”Infoga länk”-ikonen
  4. Gå till fliken E-post
  5. Skriv in e-postadressen, eventuellt förifylld ämnesrad (Subject) och Infoga

Länka till enkät

länka till enkät

1. Markera det block där texten finns som ska länkas till enkäten
  2. Markera de ord/meningar som ska länkas till enkäten
  3. Klicka på Redigera länk i höger-spalten
  4. Gå till fliken Enkät
  5. Välj den enkät du vill länka till och Infoga

Länka en bild

1. Markera bilden som ska länkas
  2. Klicka på Länka som dykt upp i den höger-spalten och är placerad under bilden
  3. Välj typ av länk du vill infoga i den popup-ruta som visas och Infoga

ug-link-image-1

Länka en knapp

1. Markera knappen som ska länkas
  2. Klicka på Länka som dykt upp i höger-spalten och är placerad under knapptexten
  3. Välj typ av länk du vill infoga i den popup-ruta som visas och Infoga

Länka till inbyggda funktioner i Ungapped

1. Välj fliken Åtgärd
  2. Välj funktion du vill länka till och Infoga

ug-atgard-1

Länka till dokument (exempelvis: Worddokument, PDF:er, Kalenderfiler mm)

1. Välj fliken Dokument
  2. Markera det dokument som du vill länka till eller klicka på Ladda upp dokument för att välja och ladda upp nya dokument
  3. Klicka på Infoga

ug-link-to-doc-1