Video i e-post

Majoriteten av mailklienter kan inte hantera/visa video och kommer enbart att filtrera bort koden från ditt utskick.

Bästa metoden för att länka till video i utskick

1. Ta en bild/skärmbild från videon som du vill visa för mottagarna av ditt utskick
  2. För avancerade användare:  lägg ihop flera bilder från videon och skapa en gif animation av dem
  3. Lägg på en Play-knapp över bilden så att mottagarna förstår att den länkar till en video (tjänst för att lägga på Play-knappar på bilder: http://www.giikers.com/iwc/)
  4. Använd bild-blocket och infoga bilden i ditt mail
  5. Länka bilden till den riktiga filmen som du exempelvis har på YouTube eller Vimeo