URL till webbversionen

2023-07-31

Varje utkast och ivägskickat nyhetsbrev har en webbversion som ligger på Ungapped:s server. När du vill lägga ut en länk till ditt nyhetsbrev/inbjudan/mejl på tex er webb, blogg eller intranät ska du alltså länka till mejlets webbversion.

ta fram URL:en till mejlets webbversion
Ta fram URL:en till ett redan skickat mejl:

1. Öppna mejlutskickets statistik
  2. Klicka på länk-ikonen
  3. Mejlet öppnas nu i en webbläsare.
  4. Webbversionens URL hittar du i adressfältet. Markera den och kopiera.

Ta fram URL:en till ett mejlutkast:

• Gör ett provutskick till dig själv.
  • Klicka på webbversionslänken i mejlet.
  • Mejlet öppnas nu i en webbläsare.
  • Webbversionens URL hittar du i adressfältet. Markera den och kopiera.

Saknar ditt utkast en webbversionslänk? Då måste du först infoga den »