Skicka ut mailet

För att kunna skicka ut mailet måste du ha angett minst en kontaktlista som mailet ska skickas till.

Det finns två sätt att koppla ihop mailet med en kontaktlista:

• Ställ musmarkören i inputfältet där det står Lägg till kontakter här.
  • Välj den eller de listor du vill skicka till.

ELLER

• Klicka på Lägg till till höger
  • Välj den eller de listor du vill skicka till, eller skapa ny kontaktlista.
    Fördelen med denna variant är att du ser hur många kontakter som finns i kontaktlistorna, och när kontaktlistan senast ändrades.
  • Klicka på Lägg till valda listor.

NÄR DU VALT KONTAKTLISTA/-OR

• Klicka sedan på den rosa Skicka-knappen i högerspalten.
  • Välj om du vill Skicka nu eller om du vill Schemalägga utskicket
  • HÅLL NED DEN ROSA KNAPPEN för att skicka/schemalägga.