Skicka ut mailet

2021-09-14

För att kunna skicka ut mailet måste du ha angett minst en kontaktlista som mailet ska skickas till.

Det finns två sätt att koppla ihop mailet med en kontaktlista:

• Ställ musmarkören i inputfältet där det står Lägg till kontakter här.
  • Välj den eller de listor du vill skicka till.

ELLER

• Klicka på Lägg till till höger
  • Välj den eller de listor du vill skicka till, eller skapa ny kontaktlista.
    Fördelen med denna variant är att du ser hur många kontakter som finns i kontaktlistorna, och när kontaktlistan senast ändrades.
  • Klicka på Lägg till valda listor.

NÄR DU VALT KONTAKTLISTA/-OR

• Klicka sedan på den rosa Skicka-knappen i högerspalten.
  • Välj om du vill Skicka nu eller om du vill Schemalägga utskicket (så här schemalägger du ett mail »
  • HÅLL NED DEN ROSA KNAPPEN för att skicka/schemalägga.