Ring oss: 08 410 413 13 Maila oss: support@ungapped.com

Skicka samma mail igen

2022-08-30


OBS! Filmen har ljud.
Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

Du har precis klickat på SKICKA-knappen och skickat ut månadens nyhetsbrev och kommer då på att du glömde lägga till er egen interna kontaktlista bland mottagarlistorna.
Eller du skickade förra veckan ut en mailinbjudan till ert seminarium, men nu kommer marknadsavdelningen med fler kontakter som också måste bjudas in. Vad göra?

Ja, du kan förstås kopiera det tidigare mailet och skicka ut kopian – men det skulle ju resultera i flera separata mailstatistikrapporter, vilket är onödigt och bökigt om du sedan behöver manuellt sammanställa dessa i en gemensam mailstatistikrapport.
Men du behöver inte göra så – du kan skicka det tidigare skickade mailet på nytt. Då har du bara en mailstatistikrapport, och den rapporten fylls på.

GÖR SÅ HÄR:

 1. Öppna mailstatistiken för det tidigare skickade mailet, dvs Gå till Utkast uppe i den svarta menyn, Gå till Skickade-fliken, leta upp rätt mail och öppna mailstatistiken genom att klicka på mailets turkosa ämnesrad.
 2. Klicka på Redigera
 3. Nu öppnas mailet i redigeringsläge. Lägg till dina nya kontaktlistor.
  Du kan också, istället för att lägga till nya listor, fylla på den befintliga listan som mailet redan skickats till.
 4. Klicka på den rosa Skicka-knappen i höger-spalten och skicka ut mailet.
  Mottagare som redan fått mailet kommer automatiskt att plockas bort – det är alltså bara de nya kontakterna som kommer att få mailet!

RELATERAT:
Se all statistik för ett mail som skickats flera gånger »

  Manualer

  Ta din marknadsföring till nästa nivå