Schemalägga mail

Ibland behöver ett nyhetsbrev gå ut på lite besvärliga tider. Kanske ska det skickas tidigt på morgonen, mitt i natten till en annan tidszon eller under semestern?

Ingen fara, i Ungapped sätter du ditt mailutskick på timer.

Klicka på ikonen längst nere till höger på filmen för att se filmen i fullskärmsläge!

Gör så här:

1. Gör i ordning mailet så allt är klart (förhandsgranska, gör provutskick där du kollar utseende och testar länkar, spamtesta »)
  2. Koppla utkastet till en eller flera kontaktlistor
  3. Klicka på den rosa Skicka-knappen i högerspalten.
  4. Välj Schemalägg utskick och ange vilket datum och vilken tid utskicket ska skickas ut.
  5. Tryck och håll ned den stora knappen längst ned för att schemalägga.

Utskicket är nu schemalagt och har hamnat under ”Schemalagda utskick”. Du kan ha flera schemalagda utskick samtidigt.
Om du vill kan du avbryta ett schemalagt mail. Du kan också redigera ett schemalagt mail.

Du behöver inte vara inloggad i Ungapped eller ens ha datorn igång när mailet ska skickas ut – ditt schemalagda utskick går ut ändå.