Kopiera mail/mailmall till annat konto

2022-04-27

Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

kopiera mail mellan konton
OBS! För att kunna kopiera ett mail/mailmall till ett annat konto behöver du ha tillgång till båda kontona.

1. Öppna det mail eller den mailmall som du vill kopiera till ett annat Ungapped-konto. (Öppna mailet i redigeringsläge.)
  2. Klicka på Kopiera under Spara-knappen i höger-spalten
  3. Logga in på det konto dit du vill kopiera mailet/mailmallen
  4. Skapa ett nytt mailutkast (utgå ifrån vilken mailmall som helst, det spelar ingen roll)
  5. Klicka på Klistra in under Spara-knappen i höger-spalten
  6. Välj det du önskar kopiera (förmodligen HTML och CSS)
  7. Klicka på Ändra.
  8. SPARA.

OBS! Du har nu kopierat mailmallen (= ram-mallen), men inte eventuella mailblock.