Förhandsgranska mailet

Klicka på ikonen nere till höger på filmen för att öppna filmen i helskärmsläge.

1. Klicka på Granska (ögat) i höger-menyn
  2. Klicka uppe i listen ovanför mailet för att se hur mailet ser ut i olika devices – desktop, surfplatta och mobil.
    Om du i mailet har markerat block (tex bilder) som ”Göm på mobil”/”Göm på dator” så kan du testa det här.
    Om du har block i mailet som ska visas beroende på vilken målgrupp mottagaren tillhör kan du också testa det på förhandsgranskningen. (Läs mer om målgruppsanpassade block här »)
    OBS! Detta är dock bara en version av sanningen – det finns en mängd olika mailklienter och mobiltelefoner och mailappar. Mailets utseende kan skilja sig från denna förhandsgranskning hos mottagaren.
  3. Klicka på Alternativ uppe till höger för att se mailet med/utan bilder och hur mailet kommer att se ut om mottagaren har olika slags synnedsättningar
  4. Klicka på Stäng uppe till höger för att återgå till redigeringsläge.