Ändra svarsadress för enskilt mail

2023-01-13

Svarsadressen är den inkorg dit svarsmailet hamnar om någon svarar på ditt mail. Det är också dit eventuella automatiska ”Out of office”-svar hamnar.

Du anger själv vilken svarsadress du vill ha, men e-postadressen måste existera. Du måste också validera din svarsadress innan du kan göra några mailutskick.

1. Öppna utkastet
  2. Klicka på Inställningar i höger-spalten
  3. Skriv in den svarsadress du vill ha vid Svarsadress
  4. Spara
  5. Denna svarsadress måste nu verifieras innan du kan göra skicka ditt mail.

Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

TIPS

Undvik att ha en gmail-, yahoo- eller hotmail-adress som svarsadress, eftersom detta ökar risken för att ditt mail spamklassas.

Ändra default-inställningen för hela kontot?

Om alla nya mail du skapar på kontot ska ha en annan svarsadress är det smartast att ändra standardinställningen för kontot »