Ändra svarsadress för enskilt mail

Svarsadressen är den inkorg dit svarsmailet hamnar om någon svarar på ditt mail. Det är också dit eventuella automatiska ”Out of office”-svar hamnar.

Du anger själv vilken svarsadress du vill ha, men e-postadressen måste existera. Du måste också validera din svarsadress innan du kan göra några mailutskick.

1. Öppna utkastet
  2. Klicka på Inställningar i höger-spalten
  3. Skriv in den svarsadress du vill ha vid E-post
  4. Spara
  5. Denna svarsadress måste nu verifieras innan du kan göra skicka ditt mail.

change the sender address of a mailing

TIPS

Undvik att ha en gmail-, yahoo- eller hotmail-adress som svarsadress, eftersom detta ökar risken för att ditt mail spamklassas.

Ändra default-inställningen för hela kontot?

Om alla nya mail du skapar på kontot ska ha en annan svarsadress är det smartast att ändra standardinställningen för kontot »