Påminnelse: till ännu inte anmälda

2024-03-28

Skicka mejl-påminnelse till de som fått en inbjudan till eventet men ännu har inte tackat ja eller nej eller avbokat

Filmen har ljud!
Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

1. Öppna eventet
  2. Gå till Kommunikation i vänster-spalten
  3. Klicka på ”Skapa nytt mejl-utskick”-knappen.
    skapa inbjudningsmejl till event
  4. I det här fallet vill du ju påminna de personer som tidigare fått en inbjudan, men som ännu inte tackat ja/nej eller avbokat, så välj Påminna.
    Finns det en speciell eventpåminnelse-mejlmall på ditt konto kan du välja ”Skapa eget utskick”, annars väljer du Använd standardmall.
    skapa påminnelsemejlet till ditt event
  5. Det skapas nu ett påminnelsemejl som automatiskt hämtar data dynamiskt från eventet (datum/tid/plats/logga/herobild etc). Detta mejl är automatiskt kopplat till rätt segment = rätt mottagare, dvs de personer som fått en inbjudan men som ännu inte tackat ja/nej eller avbokat.
  6. Klicka på mejlets ämnesrad, (önskar du göra några eventuella ändringar i mejlet kan du göra det), och skicka ut påminnelsemejlet, eller schemalägg det till att skickas senare.
    Schemalägger du mejlet till att skickas senare så är det de personer som vid utskickstillfället finns i segmentet som kommer att få påminnelsemejlet. (Alltså inte de personer som vid schemaläggningstillfället finns i segmentet.)