Landningssidan: ändra logga och sidfot

När du skapar eventet hämtas automatiskt uppgifter till landningssidans logga och sidfot samt till bekräftelsemailet från ditt Ungapped-kontos kontoinställningar.
Vill du använda andra uppgifter än kontouppgifterna, gör så här:

Klicka på ikonen nere till höger för att se filmen i helskärmsläge!

1. Gå till Detaljer-sidan och scrolla längst ned till ”Vem är eventarrangör?”.
  2. Aktivera Använd annan eventarrangör.
    Om allt är ”utgråat” och det inte går att redigera måste du först Tillåta redigering av event. Det gör du högst upp till vänster, under den turkosa knappen.
  3. Lägg in de uppgifter du vill ha.
  4. När du uppdaterar webbläsaren på landningssidan ser du ändringarna.