Landningssidan: ändra logga och sidfot

När du skapar eventet hämtas automatiskt uppgifter till landningssidans logga och sidfot från Ungapped-kontots kontoinställningar.
Vill du ändra dessa uppgifter, gör så här:

Klicka på ikonen nere till höger för att se filmen i helskärmsläge!

1. Gå till Detaljer-sidan och scrolla längst ned.
  2. Aktivera Use custom organizer information.
    Om allt är ”utgråat” och det inte går att redigera måste du först Tillåta redigering av event. Det gör du högst upp till vänster, under den turkosa knappen.
  3. Lägg in de uppgifter du vill ha.
  4. När du uppdaterar webbläsaren på landningssidan ser du ändringarna.