Kö-lista

1. Öppna enkätens Inställningar och klicka på Sätt gräns för antal svar.
  2. Aktivera Svarsgräns
  3. Ange det maximala antal platser som finns, inklusive kö-listan.
    Ex: om din lokal tar 50 platser och du vill ha max 20 st som kan stå på kö-listan – ange här 70 som max.
  4. Aktivera Visa alternativt svarsmeddelande efter valt antal svar
  5. Skriv ett värde from när kö-listan ska börja.
    Ex: om din lokal tar 50 platser och du vill ha max 20 st som kan stå på kö-listan – ange här 50.
  6. Välj det alternativa mailet (eller sms:et) som automatiskt skickas till den som hamnar på kö-listan.
  7. Spara.