Infoga respondentens svar i bekräftelsemailet

1. Använd, dvs skapa ett mailutkast baserat på, mailmallen ”You said what?!”.
    Detta mailutkast ska du sedan styla och redigera efter behag. (Sedan kan du spara detta mailutkast som en mall, om du vill.)
  2. Skicka ut detta mail skarpt till en testlista. Mailet ska sedan finnas under ”Skickade”-fliken.
  3. I FORMULÄRET: Gå till Inställningar i höger-menyn.
  4. Klicka på Skicka bekräftelse till respondent.
  5. Välj bekräftelsemailet.
    (Om bekräftelsemailet INTE är skickat skarpt kommer du inte att hitta det och kunna välja det som bekräftelsemail.)
  6. Spara.

Testa nu formuläret (öppna enkätens URL, fyll i formuläret och kontrollera att dina angivna svar mailas till den e-postadress som du angav i formuläret)!
Radera sedan ditt test-svar från formuläret, om du vill.

FRÅGA: